A projekt több évfolyamon is megvalósítható, az ágazati alapoktatás és a szakirányú oktatás során is megoldható. Szakképző iskolai szakmák esetén elsősorban a 9-10., technikumi szakmák esetében a 10-11. évfolyamokon javasolt, elsősorban a pincér-vendégtéri szakember és/vagy a vendégtéri szaktechnikus szakmák iránt érdeklődő vagy már azt tanulók számára.
A tanulók a csoportos feladat során 3-4 fős csoportokban karácsonyi ünnepi asztalt terveznek.
A csoportok megtervezik az ünnepi asztal étel- és italválasztékát, az asztal dekorációját, valamint a menükártyát. Ezen az ünnepi asztalon szeretnék vendégül látni a tanáraikat karácsony alkalmából.
Az ételkészítéshez a hasonló évfolyamon tanuló szakács diákok segítségét is igénybe veszik.
A projekt több évfolyamon is megvalósítható, az ágazati alapoktatás és a szakirányú oktatás során is megoldható. Szakképző iskolai szakmák esetén elsősorban a 9-10., technikumi szakmák esetében a 10-11. évfolyamokon javasolt, elsősorban a pincér-vendégtéri szakember és/vagy a vendégtéri szaktechnikus szakmák iránt érdeklődő vagy már azt tanulók számára.
A tanulók a csoportos feladat során 3-4 fős csoportokban karácsonyi ünnepi asztalt terveznek.
A csoportok megtervezik az ünnepi asztal étel- és italválasztékát, az asztal dekorációját, valamint a menükártyát. Ezen az ünnepi asztalon szeretnék vendégül látni a tanáraikat karácsony alkalmából.
Az ételkészítéshez a hasonló évfolyamon tanuló szakács diákok segítségét is igénybe veszik.