Ünnepi asztal projektleírás és értékelés

Belépés a foglalkozásba
Ünnepi asztal projektleírás és értékelés
 Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Szerző: Róka Zsolt
Rövid leírás: a projekt részletes bemutatása
Leírás:

A projekt több évfolyamon is megvalósítható, az ágazati alapoktatás és a szakirányú oktatás során is megoldható. Szakképző iskolai szakmák esetén elsősorban a 9-10., technikumi szakmák esetében a 10-11. évfolyamokon javasolt, elsősorban a pincér-vendégtéri szakember és/vagy a vendégtéri szaktechnikus szakmák iránt érdeklődő vagy már azt tanulók számára.

A tanulók a csoportos feladat során 3-4 fős csoportokban karácsonyi ünnepi asztalt terveznek.

A csoportok megtervezik az ünnepi asztal étel- és italválasztékát, az asztal dekorációját, valamint a menükártyát. Ezen az ünnepi asztalon szeretnék vendégül látni a tanáraikat karácsony alkalmából.

Az ételkészítéshez a hasonló évfolyamon tanuló szakács diákok segítségét is igénybe veszik.

Ünnepi asztal projektleírás és értékelés
Elem címe: Ünnepi asztal projektleírás és értékelés
Szerző: Róka Zsolt
Típus:    PDF
projekt részletes bemutatása
Leírás:

A projekt több évfolyamon is megvalósítható, az ágazati alapoktatás és a szakirányú oktatás során is megoldható. Szakképző iskolai szakmák esetén elsősorban a 9-10., technikumi szakmák esetében a 10-11. évfolyamokon javasolt, elsősorban a pincér-vendégtéri szakember és/vagy a vendégtéri szaktechnikus szakmák iránt érdeklődő vagy már azt tanulók számára.

A tanulók a csoportos feladat során 3-4 fős csoportokban karácsonyi ünnepi asztalt terveznek.

A csoportok megtervezik az ünnepi asztal étel- és italválasztékát, az asztal dekorációját, valamint a menükártyát. Ezen az ünnepi asztalon szeretnék vendégül látni a tanáraikat karácsony alkalmából.

Az ételkészítéshez a hasonló évfolyamon tanuló szakács diákok segítségét is igénybe veszik.

Ünnepi asztal projektleírás és értékelés
Elem címe: Ünnepi asztal projektleírás és értékelés
Szerző: Róka Zsolt
Típus:    PDF
Ünnepi asztal - értékelés
Leírás: