info@vmszc.hu
Tanterem, villámkód
Belépés
Kezdőlap
Tananyag kereső
Kapcsolat
Kezdőlap
<
Csokoládé, a XXI. század egyik innovatív alapanyaga projekt, videók és online feladatok
Csokoládé felhasználása - online video- és feladatgyűjtemény
Foglalkozás részletei
Belépés a foglalkozásba
Regisztráltaknak elérhető
Általános adatok
Témakörök:
Csokoládé, a XXI. század egyik innovatív alapanyaga projekt, videók és online feladatok
Rövid leírás:
Temperálás, bonbon, táblacsoki
Időtartam:
60 perc
Elem címe:
Hol terem a csokoládé?
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Olvasd végig a tananyagot!
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Fenntarthatóság
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Olvasd végig a tananyagot!
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Kakaó - feladatok
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Kakaó - vaktérkép
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Kakaó - vaktérkép 2. feladat
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Kakaóbab termesztéstől a felhasználásig - sorbarendezés
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
A csokoládé temperálása
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Olvasd végig a tananyagot!
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Csokoládé temperálása
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Csokoládé temperálás - eszközismeret
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Technológiai lépések hibái
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Bonbon készítés
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás:
Elem címe:
Csokoládé díszítése
Szerző:
Típus:
Beágyazás
Foglalkozás lejátszása innen
Leírás: