Tulajdonságok | |
---|---|
Tananyag típusa és iskolafokozat*: |
|
Szerző*: |
|
Ajánlott évfolyam*: |
|
Ajánlott létszám*: | kiscsoport (maximum 15 fő) |
Ágazat*: | Turizmus-vendéglátás |
Pályázat: | GINOP-6.2.7 |
Jelen tananyag a Pincér- vendégtéri szakember és a Vendégtéri szaktechnikus tanulók számára készült, amelynek mentén megismerkedhetnek az aperitif és digestiv italokkal, párlatokkal, kevert báritalokkal, valamint azok elkészítési folyamatával. A rövid videókon keresztül részletesen bemutatásra kerül a Hotel Spirit bárjának széles italkínálata, amely mentén a tanulók, olyan kevésbé ismert, prémium márkákkal is találkozhatnak, amelyekkel a gyakorlati helyek jelentős részén nincs lehetőségük. A tananyag az italok mellett a különböző koktélkészítési technikák, kevertitalok készítéshez elengedhetetlen eszközök, és a különböző italok felszolgálásához feltétlenül szükséges poharak használatának elsajátításában is segítséget nyújt.